Antena 3 CNN Politică Onţanu a fost ales preşedinte executiv

Onţanu a fost ales preşedinte executiv

Onţanu a fost ales preşedinte executiv
29 Mar 2007   •   21:12

PSD Bucureşti are un nou preşedinte executiv, post rămas vacant după ce Marian Vanghelie a devenit preşedinte plin. Neculai Onţanu este acum mâna lui dreaptă, primarul sectorului 2. Alegerile au avut loc joi seară. Pentru edilul din Sectorul 2 au votat 85 de social-democraţi bucureşteni, iar pentru contracandidatul său, Doru Giugula, au fost doar 35 de voturi.

Neculai Onţanu a subliniat că este şi va rămâne primar al sectorului 2, context în care proiectele şi programele sale se vor raporta la această funcţie. "În acelaşi timp, avem o mare responsabilitate pentru Bucureşti, pentru că vedem ceea ce se întâmplă, şi întreaga echipă a PSD din Capitală va demara, în perioada următoare, proiecte importante care vor duce la dinamizarea proiectelor din oraş, să susţinem proiectele bune pentru cetăţeni şi să propunem şi alte proiecte care să ducă la o viaţă mai bună pentru cetăţenii Bucureştiului", a spus Onţanu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a remarcat fair-play-ul care a caracterizat competiţia dintre candidaţii la postul de preşedinte executiv al PSD Bucureşti. "Sunt foarte mulţumit că alegerile s-au desfăşurat ntr-o atmosferă de prietenie şi de colegialitate, cred că este o lecţie de democraţie internă în partid. Au foarte mulţi cârcotaşi care au încercat să prezinte în toate felurile evoluţiile de la organizaţia PSD Bucureşti. Eu am foarte mare încredere în această organizaţie şi aştept ca aceasta să vină cu proiecte şi cu iniţiative pentru bucureşteni", a spus Geoană.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close