Antena 3 CNN Politică Olteanu: Dacă nu se adoptă uninominalul mă întorc la avocatură

Olteanu: Dacă nu se adoptă uninominalul mă întorc la avocatură

Olteanu: Dacă nu se adoptă uninominalul mă întorc la avocatură
01 Feb 2008   •   19:53

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, susţine că se va retrage din activitatea parlamentară dacă până la alegerile legislative, care ar trebui să aibă loc la finele acestui an, nu va fi adoptat sistemul de vot uninominal. ?Dacă vom avea vot uninominal, voi candida într-o circumscripţie din Bucureşti. Sunt bucureştean, născut în Bucureşti, crescut în Bucureşti, parlamentar de Bucureşti, acolo este locul meu. Dacă o să fie vot de listă, o să mă duc frumos în avocatură şi o să aştept vremuri mai bune?, a declarat Bogdan Olteanu vineri într-un interviu acordat unui post de televiziune din Buzău.

?La vot de listă nu mai merg pentru că meseria pe care o am acum se face pe baza încrederii, le schimbi viaţa dacă ai încrederea lor, nu poţi să le-o schimbi fără ca ei să aibă încrede în tine, iar încrederea este dată de reprezentativitate?, a argumentat Olteanu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor consideră că în prezent parlamentarii nu sunt consideraţi reprezentativi în sensul că nu sunt recunoscuţi de cetăţeni ca fiind reprezentanţii lor.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close