Antena 3 CNN Politică Oltean, înainte de trecerea la votul moţiunii: "Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac!"

Oltean, înainte de trecerea la votul moţiunii: "Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac!"

Oltean, înainte de trecerea la votul moţiunii: "Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac!"
13 Oct 2009   •   14:31

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, democrat-liberalul Ioan Oltean a acuzat reprezentanţii PNL că în prezent contribuie la protejarea pensiilor celor care i-au trimis în închisoare pe liderii liberali din perioada interbelică, în timp ce social-democraţii au fost criticaţi că sunt exponenţii intereselor securiştilor şi ale comuniştilor din eşalonul doi.
"Este revoltător că PSD se dovedeşte la vârf partidul celor mai reacţionare forţe ale ţării: informatori, securişti, comunişti din eşaloanele inferioare ale PCR, criminali de carieră şi conducătorii lor (...) În PNL, urcă în ierarhie numai cei ce ştiu să pupe fesele superiorilor. Aceştia sunt nişte nulităţi ce au compromis partidul Brătienilor", a afirmat Oltean , citând date dintr-un document elaborat de Confederaţia Asociaţiilor Pensionarilor din Sistemul Public, text în care figurau scurte caracterizări ale PSD şi PNL.
În corul vociferărilor liberale, Oltean a imputat PNL că a ajuns să apere pensiile celor care l-au trimis la închisoare pe istoricul Gheorghe Brătianu. "Nu vă place ce auziţi? Dar să vorbiţi în numele Brăienilor vă place?", i-a întrebat Oltean pe parlamentarii PNL.
Oltean a mai susţinut că prin cădearea actualului guvern Opoziţia nu face altceva decât să contribuie la amplificarea crizei economice, prin crearea uneia politice.
"Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!" a conchis biblic deputatul PDL în aplauzele colegilor săi de partid.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close