Antena 3 CNN Politică Olguţa Vasilescu, stupefiată de valoarea daunei cerute de Udrea: Probabil calculează în poşete Vuitton

Olguţa Vasilescu, stupefiată de valoarea daunei cerute de Udrea: Probabil calculează în poşete Vuitton

Olguţa Vasilescu, stupefiată de valoarea daunei cerute de Udrea: Probabil calculează în poşete Vuitton
12 Mar 2010   •   16:32

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu s-a declarat vineri stupefiată de valoarea despăgubirilor, 100.000 de lei, pe care ministrul Elena Udrea se pregăteşte să i-o ceară în instanţă pentru o serie de afirmaţii politice egate de presupusa implicare a liderului democrat-.liberal în arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon. Parlamentarul PSD a susţinut vineri, că Udrea nu ştie că parlamentarii au imunitate pentru declaraţiile politice şi a ameninţat că va veni cu "martori surpriză" la procesul care i-a fost intentat de ministrul Elena Udrea.
"Probabil că doamna Udrea nu a aflat că parlamentarii au imunitate pe declaraţiile politice, având în vedere că eu am făcut declaraţiile respective (despre faptul că Udrea ar avea legătură cu arestarea lui Antonie Solomon -n.r.) inclusiv în Parlamentul României. Chiar preşedintele Traian Băsescu a acuzat, de-a lungul vieţii sale politice, foarte mulţi adversari politici, pe bază de zvonuri. Dar o asigur că nu mă voi prevala de acest lucru şi mă voi prezenta în faţa instanţei cu martori surpriză, deşi doamna Udrea spune că nu îi am. Sper ca, până atunci, să nu îi lege DNA pe aceşti martori, având în vedere că au legătură cu cazul", a afirmat Vasilescu, citată de Mediafax.
Lia Olguţa Vasilescu a mai spus că a rămas "stupefiată" de valoarea sumei cerute de Elena Udrea ca daune morale.
"Am rămas stupefiată de valoarea sumei cerute de doamna Udrea (100 000 de lei - n.r.) şi mă întreb dacă atât de scumpă de reperat este onoarea doamnei Udrea sau pur şi simplu s-au scumpit poşetele Vuitton şi calculează în poşete", a spus senatorul PSD.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close