Antena 3 CNN Politică O fotografie cu Cioloș așteptând la semafor pentru a traversa strada s-a viralizat pe Facebook. Vicepremierul Costin Borc: „Așa suntem obișnuiți să facem”

O fotografie cu Cioloș așteptând la semafor pentru a traversa strada s-a viralizat pe Facebook. Vicepremierul Costin Borc: „Așa suntem obișnuiți să facem”

ceeeeeeeeeeeeee.jpg
de S.T.    |    11 Noi 2016   •   14:43

Dacian Cioloş stă la semafor, Dacian Cioloş merge cu avionul la economy, Dacian Cioloş stă la coadă la film, Dacian Cioloş strânge gunoiul. De câte ori premierul face ceva obişnuit, Facebook este împânzit de poze şi laude la adresa sa.

O fotografie în care premierul Dacian Cioloș apare așteptând culoarea verde a semaforului pentru a putea traversa strada, în timpul vizitei de ieri de la Timișoara, s-a viralizat pe Facebook.

Foto: Stefan Both / adevarul.ro

Viceprim-ministrul Costin Borc, ministrul Economiei, a reacționat, dorind să mai tempereze „elanul de a aprecia orice se face natural și normal”.

„Aș vrea să mai temperez puțin elanul de a aprecia orice se face natural și normal

La Timișoara s-a mers la dus cu Ryan Air și la întors cu Tarom. Economy, nu jet privat

Și da, la masa s-a mers pe jos pentru că restaurantul era aproape de prefectura Timiș. Încă un detaliu, nici prim-ministrul, nici vreunul din ceilalți miniștri nu are antemergător sau coloană...

Asta nu înseamnă nimic altceva decât că așa suntem obișnuiți să facem, aveam același comportament și înainte de a face parte din guvern și o să rămânem la fel și după”, a scris Costin Borc pe pagina sa de Facebook.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close