Antena 3 CNN Politică Niţă: În două-trei luni Sârbu şi Diaconescu se vor regăsi ca miniştri în Guvernul Boc

Niţă: În două-trei luni Sârbu şi Diaconescu se vor regăsi ca miniştri în Guvernul Boc

Niţă: În două-trei luni Sârbu şi Diaconescu se vor regăsi ca miniştri în Guvernul Boc
26 Feb 2010   •   16:34

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă este convins că proaspeţii demisionari Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu se vor regăsi în curând pe lista de miniştri în Guvernul Boc. Niţă a declarat, vineri, că se aşteaptă la noi demisii din partid, însă acest lucru nu va afecta imaginea social-democraţilor.
"Regret incidentele din ultima săptămână, care nu s-au mai întâmplat niciodată în istoria partidului. Eu cred că în două-trei luni Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu se vor regăsi, cu siguranţă, ca miniştri în Guvernul Boc", a declarat Niţă.
El a subliniat că este de neînţeles că unii colegi ai săi din PSD, care au beneficiat până acum de tot sprijinul partidului, au luat în această săptămână decizia de a demisiona.
"Este adevărat că PSD, din poziţia sa de partid de opoziţie, nu le poate oferi deocamdată decât speranţe, iar ei au preferat în schimb ceea ce le oferă PDL. Îi înţeleg pe cei tineri care au avut astfel de reacţii, dar cei cu vechime în partid chiar nu au o scuză", a mai afirmat preşedintele PSD Braşov.
Niţă a spus că, indiferent de demisiile din partid, PSD "se va bate" în continuare pentru ideile social-democrate şi pentru câştigarea alegerilor locale în 2012.
"PSD nu va dispărea aşa uşor din cauza unor plecări", a adăugat Niţă.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close