Antena 3 CNN Politică Nicolas Sarkozy îl acuză pe François Hollande de "minciuni"

Nicolas Sarkozy îl acuză pe François Hollande de "minciuni"

nicolas-sarkozy-datorii.jpg
22 Sep 2014   •   08:52

În 2012, în timpul campaniei prezidenţiale, "eu nu am minţit", contrar "listei lungi de minciuni" a preşedintelui actual, a criticat Nicolas Sarkozy.

"Eu nu am minţit", a reiterat de patru ori fostul şef al statului, în 2012 "am încercat să le spun francezilor adevărul".

"O lungă litanie de minciuni", a adăugat Sarkozy, fără a detalia.

În situaţia în care este Franţa astăzi, François Hollande "este propriul său procuror", a adăugat fostul preşedinte, adăugând ironic că a "venit timpul" ca şeful statului să recunoască, aşa cum a făcut-o la ultima sa conferinţă de presă că funcţia "nu este uşoară".

"Nu vreau o polemică cu Hollande". "Hollande crede ce este mai rău despre mine, eu nu cred la fel despre el", a adăugat Nicolas Sarkozy.

Fostul preşedinte de dreapta a criticat, de asemenea, absenţa politicii europene a lui François Hollande şi modul în care acesta din urmă gestionează relaţiile cu Rusia în criza ucraineană.z de dreapta Nicolas Sakorzy (2007-2012) l-a acuzat duminică pe succesorul său socialist François Hollande de "minciuni", în cadrul primei intervenţii televizate de la anunţul de vineri privind revenirea sa în politică.


×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy francois hollande
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close