Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, vizită neanunţată la Târgul Indagra. Şeful PNL a discutat cu fermierii români

Nicolae Ciucă, vizită neanunţată la Târgul Indagra. Şeful PNL a discutat cu fermierii români

Nicolae Ciucă, şeful PNL şi preşedintele Senatului României, a făcut o vizită neanunţată la Târgul Indagra, acolo unde a discutat cu fermierii români despre măsurile pe care autorităţile le-ar putea adopta pentru a-i ajuta.

nicolae ciuca indagra
Nicolae Ciucă, vizită neanunţată la Târgul Indagra Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    27 Oct 2023   •   11:48

Liderul liberal a mers la Târgul Indagra ca un cetăţean obişnuit, aşa cum a făcut aproape în fiecare an, având în vedere pasiunea pe care fostul premier o are pentru agricultură şi animale.

Nicolae Ciucă a vorbit deschis cu fermierii despre provocările cu care se confruntă agricultura din România și despre măsurile pe care Guvernul le are în vedere pentru a sprijini dezvoltarea acestui domeniu vital pentru economia țării.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În timpul discuţiilor cu fermierii români, liderul PNL şi al Senatului a subliniat importanţa modernizării infrastructurii agricole, precum şi asigurarea unor condiţii mai bune pentru producătorii români.

De asemenea, Nicolae Ciucă a vorbit cu fermierii şi despre importanţa promovării tehnologiilor inovatoare în agricultura românească.

Târgul Indagra este cel mai important eveniment agricol din România şi se desfăşoară în perioada 25-29 octombrie 2023, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1 precum și platformele exterioare.

Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL Indagra
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close