Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă spune că nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu dacă ar fi ales președinte în decembrie

Nicolae Ciucă spune că nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu dacă ar fi ales președinte în decembrie

Ciuca priveste spre Ciolacu care are o grimasa
Nicolae Ciucă nu l-ar mai vrea premier pe Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea.
de Adrian Dumitru    |    18 Sep 2024   •   22:08

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la alegerile prezidențiale din iarnă, a declarat la Digi24 că nu intenționează să-l numească pe Marcel Ciolacu pentru un nou mandat de prim-ministru, în cazul în care va câștiga alegerile și va ajunge la Cotroceni.

„Avem cinci nume de premier. În momentul de față avem cel puțin cinci nume care se califică pentru această funcție. Nu pot să vă dau aceste nume pentru că există un principiu de loialitate.

Va fi un premier profesionist care nu va renunța la cota unică de impozitare care va sprijini mediul de afaceri, care va pune accentul pe digitalizare, pe reducerea birocrației”, a spus Ciucă.

Liderul PNL a atacat din nou PSD, spunând că partenerul de guvernare este „urmașul Partidului Comunist Român”.

„Nu pot să spun dacă vom mai colabora. Suntem două partide cu ideologii diferite. Am făcut sacrificii pentru tot ce înseamnă lupta politică, guvernăm împreună pentru români. Rămâne de văzut cum vor vota românii”, a mai spus Ciucă.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close