Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă spune că a vorbit cu Elena Lasconi: „Nu cred că se mai poate întâmpla ceva”

Nicolae Ciucă spune că a vorbit cu Elena Lasconi: „Nu cred că se mai poate întâmpla ceva”

nicolae ciuca
Nicolae Ciucă. Foto: Hepta
de Ioana Coman    |    04 Sep 2024   •   23:38

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri seara, că a lăsat cale deschisă dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede că se mai poate întâmpla ceva.

"Este o poză la un moment dat, aşa s-a întâmplat de fiecare dată. Am discutat cu doamna Elena Lasconi, am lăsat în continuare cale deschisă dialogului. Până în momentul de faţă nu am primit niciun semnal, nici nu cred că se mai poate întâmpla ceva, pentru că am văzut deja de cu mult timp în urmă afişele de candidat la alegerile prezidenţiale. Ca atare, dacă nu reuşim să punem laolaltă efortul comun pentru un proiect comun... De fiecare dată situaţia este volatilă şi, sigur, în politică orice aproape orice se poate întâmpla", a declarat Ciucă, miercuri, la TVR Info, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă Elena Lasconi i-a propus o variantă de colaborare, el a arătat că nu s-a reuşit finalizarea scenariilor şi a adăugat că cei care realizează "igienizarea" sunt cetăţenii, referindu-se astfel la o afirmaţie a preşedintelui USR privind igienizarea PNL.

"Nu am reuşit să finalizăm scenariil. Am discutat, după aceea au fost acele recomandări şi public nu se cade aşa ceva. Când vine vorba de igienizare, nu cred că între partide se poate realiza igienizarea. Cei care realizează igienizarea sunt cetăţenii atunci când merg la vot", explicat liderul PNL. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close