Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă răspunde amenințărilor Rusiei: „Dușmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii”

Nicolae Ciucă răspunde amenințărilor Rusiei: „Dușmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii”

New Project - 2024-07-17T221035.914
Nicolae Ciucă spune că amenințările cu atacarea Capitalei României pe care le face Rusia nu sunt realiste | Sursă foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    17 Iul 2024   •   22:11

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidat la alegerile prezidențiale, a declarat miercuri că amenințările cu atacarea Capitalei României pe care le face Rusia nu sunt realiste. „Să luăm această amenințare ca pe o reamintire a faptului că dușmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii”, a spus Ciucă.

„Televiziunea rusă de stat, care răspândește frecvent propagandă de război, amenință în mod deschis cu atacarea capitalei României.

Nu cred că această amenințare este realistă în prezent și cred că ar trebui să ne păstrăm calmul. Datorită partenerilor noștri și Armatei României, suntem în siguranță.

Să luăm această amenințare ca pe o reamintire a faptului că dușmanul nostru se află în altă parte, nu printre noi, românii. Fiecare politician din România ar trebui să înțeleagă acest lucru și să protejeze unitatea și stabilitatea noastră.

Așa înțeleg eu că trebuie combătută propaganda rusă care nu are alt scop decât a ne speria și a ne dezbina”, a transmis Nicolae Ciucă într-o postare făcută pe Facebook.

Televiziunea rusă de stat, care răspândește frecvent propagandă de război, amenință în mod deschis cu atacarea capitalei...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 17 iulie 2024

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă propaganda rusă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close