Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale

Nicolae Ciucă: PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale

PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale, iar decizia privind nominalizarea va fi luată în forurile de conducere ale partidului, a anunţat, marţi, preşedintele formaţiunii, Nicolae Ciucă. 

Nicolae Ciucă: PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale
Nicolae Ciucă: PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Decizia va fi luată în forurile de conducere ale partidului
de Milena Niță    |    04 Iun 2024   •   13:04

PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale, iar decizia privind nominalizarea va fi luată în forurile de conducere ale partidului. 

Este normal ca după alegerile locale să avem un Consiliu Național în care să facem analiza rezultatelor de la alegerile locale și europarlamentare și de aici încolo să stabilim toți pașii pentru ca partidul, membrii partidului, să stabilească și să avem dincolo de nominalizare și strategia cu care PNL va intra în alegeri”, a precizat Nicolae Ciucă, după şedinţa Colegiului Director Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

Întrebat dacă își dorește nominalizarea pentru prezidenţiale, Ciucă a replicat: „Nu contează ce ne dorim unul sau altul, contează ce stabilește partidul”.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close