Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, la inaugurarea extinderii terminalului „plecări” al Aeroportului din Cluj: „Obiectivul nostru principal sunt investiţiile”

Nicolae Ciucă, la inaugurarea extinderii terminalului „plecări” al Aeroportului din Cluj: „Obiectivul nostru principal sunt investiţiile”

Terminalul plecări al Aeroportului Internațional din Cluj-Napoca a fost extins cu trei noi porți de îmbarcare, investiție cofinanțată din fonduri europene.

Nicolae Ciucă, la inaugurarea extinderii terminalului „plecări” al Aeroportului din Cluj: „Obiectivul nostru principal sunt investiţiile”
Nicolae Ciucă, la inaugurarea extinderii terminalului „plecări” al Aeroportului din Cluj: „Obiectivul nostru principal sunt investiţiile”
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2024   •   16:35

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la inaugurarea extinderii terminalului „plecări” de la Aeroportul Avram Iancu din Cluj că investiţiile sunt cele care ne dezvoltă.

„Venim cu o infrastructură aşteptată de mult de către clujeni, de către toţi cei care trăiesc în această regiune, de nord-vest”, a declarat Nicolae Ciucă.

El a arătat că este un model de obiectiv care s-a realizat prin colaborarea foarte bună între autorităţile locale, preşedintele CJ, Alin Tişe şi primarul Emil Boc, dar şi între autorităţile locale şi centrale.

„Este o armonizare foarte bună între eficientizarea implementării fondurilor europene, a fondurilor de la bugetul de stat şi acest aspect al fondurilor proprii”, a mai spus Ciucă. 

”Am pus laolaltă toată priceperea noastră, în interiorul acestei coaliţii. (...) Este o dovadă că atunci când avem un scop politic să asigurăm stabilitatea în ţară, să putem să dăm siguranţa derulării şi implementării proiectelor pentru cetăţeni, nu contează culoarea politică. Este important să facem ce avem de făcut pentru oameni”. 

„Este un angajament pe care l-au expus de fiecare dată, încă din momentul în care am realizat această coaliţie şi am preluat guvernarea, obiectivul nostru principal sunt investiţiile. Investiţiile sunt cele care ne dezvoltă. Prin acest obiectiv, putem să vedem mai mulţi operatori aerieni, mai mulţi călători care vin aici în scopuri de afaceri şi turistic, vom vedea şi mai mulţi turişti”, a precizat Nicolae Ciucă.

„Investiţiile sunt cele care ne ajută să dezvoltăm şi comunităţile, să dezvoltăm regiunea, să dezvoltăm ţara. Toate acestea vin în folosul mediului de afaceri, în folosul îndeplinirii obiectivului de a consolida şi dezvolta clasa de mijloc în mediul urban şi totodată, de aici să ne putem orienta atenţia către clasa de mijloc din mediul rural, pentru că acesta este obiectivul nostru”, a mai afirmat Ciucă.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Axios: Cine e „oligarhia conducătoare” care ar putea decide soarta lui Biden
x close