Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, întrevedere cu liberalele care au câștigat funcția de primar: „Felicitări şi mult succes!”

Nicolae Ciucă, întrevedere cu liberalele care au câștigat funcția de primar: „Felicitări şi mult succes!”

BeFunky-collage - 2024-08-01T172038.723
Nicolae Ciucă, întrevedere cu liberalele care au câștigat funcția de primar / sursă foto: Facebook-Nicolae Ciucă
de Roxana Mihăiescu    |    01 Aug 2024   •   17:21

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a avut o întâlnire cu liberalele care au câștigat funcția de primar. El a transmis un mesaj pe pagina de Facebook, pe această cale. 

„Astăzi, alături de Nicoleta Pauliuc, preşedinta OFL, şi de colegele mele care au câştigat funcţia de primar la alegerile locale din 9 iunie. Pentru multe dintre ele a fost o luptă grea, cu primari care erau în funcţie de mai multe mandate, administraţii neperformante care au ţinut comunităţile pe loc”, a scris preşedintele PNL pe Facebook.

De asemenea, Nicolae Ciucă a precizat că are încredere în munca pe care o depun doamnele și domnișoarele și crede că, în urmăritorii patru ani, comunitățile pe care acestea le conduc se vor dezvolta și vor contribui la bunăstarea economică.

„Cred din suflet că, în următorii patru ani, localităţile conduse de doamnele şi domnişoarele din Organizaţia Femeilor Liberale se vor dezvolta într-un ritm accelerat, transformându-se în comunităţi prospere, cu standarde de viaţă mai bune. Felicitări şi mult succes!”, mai spune Nicolae Ciucă.

Astăzi, alături de Nicoleta Pauliuc, președinta OFL, și de colegele mele care au câștigat funcția de primar la alegerile...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Joi, 1 august 2024

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close