Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată"

Nicolae Ciucă: "Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată"

Premierul Nicolae Ciucă a declarat astăzi, în timpul vizitei Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, că statele membre NATO trebuie să fie pregătite pentru o ”criză de durată” și pentru situația în care această criză s-ar putea extinde mai aproape de granița noastră.

nicolae ciuca criza de durata
Nicolae Ciucă: ”Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată”
de Andreea Ştefan    |    13 Apr 2022   •   12:15

”NATO reprezintă cea mai cea mai concretă și puternică garanție de securitate pentru statele sale membre.

Trăim vremuri dificile, pe care nu am crezut că le vom mai trăi în secolul XXI. Trebuie să fim pregătiți pentru o criză de durată și pentru situația în care această criză se va extinde mai aproape de granița noastră”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Premierul condamnă invazia din ucraina, despre care spune că este ”ilegală, neprovocată și nejustificată”.

”Condamnăm ferm invazia masivă din Ucraina. Condamnăm atacurile nemiloase ale trupelor rusești asupra civililor, încălcând prevederile legilor internaționale și ale umanității și deplângem pierderile tragice de vieți omenești, suferințele umane enorme și distrugerile provocate de invazia ilegală, neprovocată și nejustificată a Rusiei”, a spus Nicolae Ciucă.

”Invazia Rusiei în Ucraina e cea mai gravă amenințare la adresa securității euroatlantice din ultimii ani”, a mai spus Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close