Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă a anunțat că duminică își prezintă cartea „În slujba țării”

Nicolae Ciucă a anunțat că duminică își prezintă cartea „În slujba țării”

nicolae ciuca carte in slujba tarii
Imagini de promovare pentru cartea autobiografică a lui Nicolae Ciucă „În slujba țării”. Sursa foto: Nicolae Ciucă
de Mia Lungu    |    07 Sep 2024   •   17:25

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului, a anunţat, sâmbătă, că îşi va "prezenta" volumul autobiografic "În slujba Ţării" într-o emisiune TV care va fi difuzată duminică.

Liderul PNL arată, într-o postare pe Facebook, că a ales în mod simbolic ca acest moment să aibă loc în localitatea doljeană Cetate de lângă Dunăre deoarece este apropiat de locurile copilăriei sale din localitatea Pleniţa, despre care a relatat în multe pagini ale cărţii.

"Voi prezenta cartea 'În slujba Ţării'. Am ales ca acest moment să aibă loc, simbolic, la Cetate, aproape de locurile copilăriei mele, cărora le-am dedicat multe pagini. Vă aşteaptă o discuţie caldă şi deschisă - în special despre prima jumătate a cărţii, în ale cărei pagini vorbesc despre experienţa mea de viaţă. Atât personale, cât şi profesionale, acele momente şi trăiri mi-au format caracterul, mi-au definit principiile şi m-au învăţat care îmi e adevărata misiune: aceea de a-mi servi ţara cu devotament, onoare şi credinţă. Ne vedem mâine, de la 14:00. O să mă vedeţi cum sunt eu, omul, în judeţul meu natal, la mine acasă", este anunţul postat de Nicolae Ciucă.

Deși Nicolae Ciucă anunțase în luna mai că va lansa o carte autobiografică întitulată „Un ostaș în slujba țării”, se pare că acesta a renunțat la titlul de „ostaș”.

De altfel, în ultima luna au existat controverse legate de această lansare, după ce au apărut informații conform cărora PNL a plătit panouri pentru promovarea cărții cu milioane de lei din subvențiile primite de partid pentru promovare electorală.

×
Subiecte în articol: În slujba țării ostaș Nicolae Ciucă
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close