Antena 3 CNN Politică Nichita, atac la "mentorul" Năstase: Ponta are nevoie de parteneri, nu de tutori

Nichita, atac la "mentorul" Năstase: Ponta are nevoie de parteneri, nu de tutori

Nichita, atac la "mentorul" Năstase: Ponta are nevoie de parteneri, nu de tutori
11 Mar 2010   •   17:46

Candidat la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD, vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita a lansat joi în faţa delegaţilor social-democraţi un atac la adresa noii conduceri de partid, apreciind că Victor Ponta nu are nevoie de un tutore ca Adrian Năstase în fruntea CN, ci de "parteneri".

"Congresul a dat semnalul că PSD doreşte o altă echipă de conducere, cu altă imagine, o echipă pragmatică, validată în bătăliile electorale din teritoriu, unită în jurul unui lider tânăr şi ambiţios, care are nevoie în jurul lui de parteneri şi nu de tutori", a afirmat Nichita.

El a avertizat că în caz contrar, PSD riscă să trăiască numai din amintirile guvernării, nu din exercitarea ei. ?Mi-e frică să nu ajungem să aniversăm guvernarea 2000 - 2004 precum aniversăm câştigarea Cupei Campionilor din 1986. Gândindu-mă la PSD nu cred că Emeric Ienei mai poate face o echipă cum a fost Steaua atunci, dar cred că sfaturile lui ar fi în continuare utile?, a spus Gheorghe Nechita în discursul său de joi, din cadrul alegerilor pentru şefia Consiliului Naţional al PSD.

Nechita este actualul vicepreşedinte al PSD şi candidează pentru conducerea Consiliului Naţional. El a mai spus că are tot respectul pentru partidul pe care-l reprezintă însă e de părere că alegerile prezidenţiale au fost pierdute din cauza dezbinărilor şi a luptelor interioare.

?A fost mai importantă plătirea unor poliţe faţă de unii din partid. Acestea ne-au dus la eşecul din prezidenţiale?, a spus Nechita. Acesta a continuat precizând că doreşte să aducă, prin echipa pe care o reprezintă, ?suflul victoriei în PSD?.

?Vrem să aducem la PSD suflul victoriei şi să răsplătim speranţele a milioane de oameni care aşteptă să ne voteze. Vă propun un preşedinte de Consiliu Judeţean care a câştigat toate alegerile, o echipă care a avut rezultate peste tot în teritoriu".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD
Cele mai noi știri
Parteneri
x close