Antena 3 CNN Politică Nemulţumirile Monicăi Macovei către PDL: Politica de cadre şi relaţia politică-mediu de afaceri

Nemulţumirile Monicăi Macovei către PDL: Politica de cadre şi relaţia politică-mediu de afaceri

Nemulţumirile Monicăi Macovei către PDL: Politica de cadre şi relaţia politică-mediu de afaceri
25 Ian 2010   •   11:38

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că împreună cu colegul său, Cristian Preda, vor propune conducerii partidului câteva măsuri legate de
Politica de cadre, clarificarea relaţiei politică-mediu de afaceri, în privinţa finanţării partidelor sunt doar câteva din domeniile unde europarlamentarul Monica Macovei crede că e pot aduce îmbunătăţiri la nivelul PDL. Fostul ministru al Justiţiei participă, astăzi, alături de colegul Cristian Preda, la şedinţa BPN pentru a propune câteva măsuri de modernizare partidului.
"Propunerile noastre sunt legate de politica de resurse umane, de promovare, de cum sunt numiţi oameni în funcţii, de clarificarea relaţiei dintre politică şi mediul de afaceri?, a explicat Monica Macovei.
Astfel, clarificare a relaţiei politică-mediu de afaceri este foarte importantă apropo de aplicarea legii finanţării partidelor politice, respectiv transparenţă în finanţare, a arătat Macovei.
Invitat la şedinţa conducerii PDL, Cristian Preda a evitat să facă vreo consideraţie înainte de discuţia cu liderii partidului.
"Eu vă spun după. Avem ceva de propus pentru construcţie, astăzi", a precizat el, după ce, în ultima vreme s-a dovedit foarte vocal şi critic la adresa lipsei de modernizare a partidului, a tendinţelor de oligarhizare şi de cenzură.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close