Antena 3 CNN Politică Negocierile politice continuă: Liderii UDMR şi PD-L se întâlnesc luni

Negocierile politice continuă: Liderii UDMR şi PD-L se întâlnesc luni

Negocierile politice continuă: Liderii UDMR şi PD-L se întâlnesc luni
07 Dec 2008   •   19:07

O delegaţie a UDMR şi una din partea Partidului Democrat-Liberal (PD-L) se vor întâlni luni dimineaţa, la ora 10.00, la sediul UDMR din strada Avram Iancu, a declarat pentru Agerpres preşedintele UDMR, Marko Bela.
El a adăugat că întâlnirea va avea ca obiect discuţii asupra formării unei eventuale coaliţii de guvernare, dar şi principii directoare ale programului, pentru a vedea în ce măsură există compatibilitate între obiectivele celor două formaţiuni. Marko Bela a apreciat că discuţia se va axa doar asupra unor principii generale.
Cu începere de la ora 13.00, în aceeaşi zi, va avea loc Consiliul Permanent al UMDR.
Pe agenda şedinţei figurează: analiza rezultatelor obţinute la alegeri şi stabilirea sarcinilor legate de negocierile privind coaliţia guvernamentală, a informat biroul de presă al UDMR.
Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, vineri, după consultările cu şeful statului, de la Palatul Cotroceni, că Uniunea Democrată Maghiară din România ar prefera formarea unei coaliţii alcătuite din PD-L, PNL şi UDMR, dar poate concepe şi participarea la o altă formulă în vederea constituirii viitorului executiv.
Agerpres

×
Subiecte în articol: UDMR
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close