Antena 3 CNN Politică Negociatorii PRM, la PSD pentru crearea unei alianţe la nivelul CGMB şi al Consiliilor Judeţene

Negociatorii PRM, la PSD pentru crearea unei alianţe la nivelul CGMB şi al Consiliilor Judeţene

Negociatorii PRM, la PSD pentru crearea unei alianţe la nivelul CGMB şi al Consiliilor Judeţene
26 Ian 2010   •   12:18

O serie de reprezentanţi PRM s-au deplasat marţi la sediul PSD pentru a crea bazele unei colaborări între organizaţiile celor două formaţiuni la nivelul Capitalei, cu posibilitate de extindere şi în teritoriu. Înţelegerea dorită de peremişti priveşte crearea unei alianţe deschise la nivelul CGMB, dar şi în cazul Consiliilor Judeţene, în structurile administrative unde PRM are reprezentanţi în aceste instituţii.

Potrivit peremiştilor Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu, discuţiile cu social-democraţii vizează semnarea unui protocol de colaborare între filiale PSD şi PRM Bucureşti. Se mai ia în calcul extinderea acestei alianţe cu PSD la nivelul Consiliilor Judeţene, dacă colaborarea la nivelul CGMB se va dovedi fructuoasă.

"Suntem în vizită protocolară, nu devenim social-democraţi. Avem o colaborare foarte bună cu PSD. Sunt mâhnit că e războiul ăsta intern în cadrul PSD, dar asta nu afectează relaţiile pe care le avem noi cu unii dintre liderii PSD. Mă refer la o colaborare la nivel de Bucureşti, o să încercăm să schimbăm majoritatea în cadrul Consiliului General", a explicat preşedintele PRM Bucureşti, Codrin Ştefănescu prezenţa sa şi a lui Marius Marinescu la sediul PSD.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PRM PSD negocieri alianta CGMB consilii judetene
Cele mai noi știri
Parteneri
x close