Antena 3 CNN Politică Năstase şi Geoană fac curte colegelor din PSD. Organizaţia decide cui îi acordă sprijinul

Năstase şi Geoană fac curte colegelor din PSD. Organizaţia decide cui îi acordă sprijinul

Năstase şi Geoană fac curte colegelor din PSD. Organizaţia decide cui îi acordă sprijinul
05 Feb 2010   •   10:32

Doi din cei cinci candidaţi la şefia PSD vor fi prezenţi vineri la lucrările Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei a partidului. Deşi lidera acestei organizaţii Rovana Plumb i-a invitat pe toţi candidaţii, numai Mircea Geoană şi Adrian Năstase vor veni să sondeze doleanţele colegelor de partid în perspectiva viitorului Congres. Comitetul Executiv al Organizaţiei de Femei va decide astăzi care va fi candidatul pe care organizaţia să îl susţină la conducerea PSD.
Femeile social-democrate au înaintat o propunere de modificare a Statutului PSD care prevede ca în toate structurile de conducere, precum şi în delegaţiile care vor participa la forurile statutare, să existe o reprezentare a femeilor de 40%.
"Organizaţia de Femei a PSD va da votul candidatului care, prin proiectul său, va cuprinde elemente de strategie şi programe care să asigure implementarea reală a egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi şi care va susţine promovarea femeilor în toate structurile de decizie, indiferent că vorbim de structura politică sau de cea adminstrativă, centrală sau locală?, a precizat Rovana Plumb.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close