Antena 3 CNN Politică Năstase, inspirat de laburiştii britanici: Consiliu anual PSD pe ideologie şi direcţii de acţiune

Năstase, inspirat de laburiştii britanici: Consiliu anual PSD pe ideologie şi direcţii de acţiune

Năstase, inspirat de laburiştii britanici: Consiliu anual PSD pe ideologie şi direcţii de acţiune
11 Mar 2010   •   17:13

Candidat pentru nou mdat la şefia Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase le-a propus delegaţilor acestui for să susţină constituirea unei convenţii anuale a partidului pe teme de ideologie care să aibă abilităţi şi în trasarea direcţiilor generale de acţiune ale formaţiunii pe anul viitor. Năstase a mai propus socvial-democraţilor să acorde mai multă importanţă forumurilor şi asociaţiilor prevăzute în statut, să sprijine efortul de monitorizare al actualului guvern în cadrul departamentelor interne ale partidului, ca o soluţie pentru pregătirea viitoarelor cadre necesare pentru momentul în care PSD va reveni la guvernare.
?Nu ne cunoastem de ieri de azi. Ne ştim foarte bine, iar dumneavoastră stiţi foarte bine ce am facut în aceşti ani şi mai ales ce aş putea face în continuare în această echipă. Unele din proiectele pe care trebuie să le introducem în acţiunile noastre trebuie să ţină seama de statutul nostru de partid de opoziţie. Principalul cuvânt de ordine ar trebui să fie căutarea şi găsirea soluţiilor, identificarea şi punerea în aplicarea a unor proiecte? a afirmat Năstase.
Liderul CN a propus în acest sens organizarea unei convenţii anuale ?pe teme de ideologie şi care să dea un vot în legătură cu direcţiile de acţiune politică pe anul următor, o idee inspirată de laburiştii britanici, şi acordarea unei mai mari importanţe forumurilor şi asociaţiilor de partid.

Năstase a făcut referiri la rolul departamentelor de specialitate ale partidului, afirmând că acestea trebuie să monitorizeze cu atenţie activitatea ministerelor, "să pregătească sursa de cadre" a PSD în domeniul guvernamental şi să definească, pentru 2012, o strategie guvernamentală în perspectiva revenirii la putere.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close