Antena 3 CNN Politică Năstase despre Turcescu: Conduce gazeta de perete a Cotroceniului!

Năstase despre Turcescu: Conduce gazeta de perete a Cotroceniului!

Năstase despre Turcescu: Conduce gazeta de perete a Cotroceniului!
28 Dec 2007   •   13:30

Fostul premier Adrian Năstase (PSD) a decis să intre în polemică pe blogul personal cu jurnalistul Robert Turcescu. Astfel, Năstase scrie că în ziarul Cotidianul, numit de fostul premier "gazeta de perete a Cotroceniului", apar informaţii neadevărate legate de scandalul mătuşii Tamara. Deşi Năstase spune că în urmă cu trei săptămâni îi trimisese o scrisoare directorului ziarului, Robert Turcescu, pentru a clarifica această problemă, jurnalistul nu a ţinut cont de dreptul său la replică. Supărarea lui Năstase provine din asocierea "Adrian Năstase = nepotul matuşii Tamara?, sintagmă despre care spune că este incorectă, deoarece, în realitate, Tamara Cernasov este matuşa soţiei sale.

Năstase îi acuză pe cei de la Cotidianul de rea voinţă şi spune că acest caz seamănă izbitor cu lansarea pe piaţă a sintagmei "Năstase patru case". Iată părerea fostului premier: ?Năstase patru case a fost o formula inventată de unii colegi ai lui Dumitru Tinu, împreuna cu câţiva ?colegi? ai mei, atunci când, ministru de externe fiind, ajunsesem sa am o popularitate prea mare."

Robert Turcescu a fost acuzat săptămâna trecută şi de preşedintele Clubului Român de Presă, Cristian Tudor Popescu, de slugărnicie. Acuzaţiile lui Cristian Tudor Popescu au venit în urma difuzării de către Turcescu a unei casete audio în care vorbea familiar cu ministrul transporturilor, Ludovic Orban. În urma acuzaţiilor, Realitatea Media, trust unde lucrează Turcescu, a decis să se retragă din Clubul Român de Presă.

C. T. POPESCU ÎL ACUZĂ PE TURCESCU DE ATITUDINE SLUGARNICĂ



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close