Antena 3 CNN Politică Năstase despre candidatura sa: "Anunţul îl voi face, într-un sens sau altul, în sală"

Năstase despre candidatura sa: "Anunţul îl voi face, într-un sens sau altul, în sală"

Năstase despre candidatura sa: "Anunţul îl voi face, într-un sens sau altul, în sală"
04 Feb 2010   •   11:43

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năastase este decis să menţină suspensul cu privire la anunţarea propriei sale candidaturi la şefia partidului. El a precizat presei că dacă va face acest anunţ, se va întâmpla în sală în faţa colegilor de partid şi nu pe holurile Parlamentului. Cu toate acestea, mai mulţi parlamentari PSD, susţinători ai acestuia au sugerat că Năstase îşi va anunţa astăzi candidatura pentru preşedinţia PSD.

"Anunţul îl voi face, într-un sens sau altul, în sală", le-a spus Năstase jurnaliştilor, înaintea Consiliului Naţional al PSD.
În opinia lui Năstase, întâlnirea de astăzi "este o premieră pentru Congresul Extraordinar unde se va stabili noua echipă de conducere, dar mai ales direcţia în care va merge partidul. Cred că aceste dezbateri, mă refer la discuţii din sală, dar şi cele de pe coridoare, vor reprezenta momentul de relansare pentru partid".

Întrebat ce părere are despre posibila resuscitare a tandemului Mitrea ? Diaconescu, Năstase a replicat în glumă "Bănuiesc că o să-i întrebaţi pe ei. Nu m-au rugat să fiu purtător de cuvânt, astfel că îmi e foarte greu să vă răspund".
În ceea ce priveşte capciatatea s de a lucra în echipă, Năstase a precizat că are "foarte mulţi oameni? la care se gândeşte. ?Problema noastră în partid nu este să strângem câţiva oameni într-o echipă, ci va trebui tot partidul să fie o echipă în momentul în care vom decide direcţia în care mergem. Liderii partidului vor fi aleşi, conform statutului, într-o competiţie care trebuie să fie liberă şi corectă", a afirmat Năstase.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close