Antena 3 CNN Politică Monica Iacob Ridzi: Bogdan Boza riscă măsuri disciplinare

Monica Iacob Ridzi: Bogdan Boza riscă măsuri disciplinare

Monica Iacob Ridzi: Bogdan Boza riscă măsuri disciplinare
25 Feb 2008   •   13:50

Monica Iacob Ridzi a fost Invitata emisiunii LIVE cu Anca Florea la Radio NewsFm . Proaspăt aleasă preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi a vorbit despre tensiunile de la alegerile de duminică, pentru funcţia de secretar general al OT PD-L. Principalii candidaţi la această funcţie au fost Bogdan Boza şi Elena Băsescu, fiica preşedintelui României. ?Organizaţia (OT PD-L) nu vrea scandal sau circ. Ne dorim să construim, de aceea tinerii democrat-liberali au votat-o pe Elena Băsescu?, a declarat Iacob Ridzi.

Bogdan Boza a atacat-o pe fiica preşedintelui acuzând "moştenirile de tron" din cadrul partidului. Acesta a susţinut înaintea alegerilor de dumincă faptul că "Elena Băsescu are proiectul ei, numit Elena Băsescu, şi trebuie să câştige." Monica Iacob Ridzi speră că "Boza se va opri din declaraţii şi nu va forţa comisiile de disciplină ale OT PD-L să ia măsuri disciplinare împotriva lui. Nu-l forţează nimeni să plece sau să rămână. Eu aş vrea să facem echipă şi cu el.?

Preşedintele OT PD-L a vorbit şi despre planurile de viitor ale organizaţiei susţinând că ?suntem pregătiţi pentru a guverna în orice moment, suntem pregatiţi pentru alegeri în orice moment.? În ceea ce priveşte controversata taxă de primă înmatriculare, Monica Iacob Ridzi a declarat că democrat ? liberalii au făcut şi vor face în continuare toate demersurile necesare pentru ca Guvernul Tăriceanu să restituie banii cetăţenilor.

?Ne dorim să continuăm demersurile pentru restituirea banilor pentru taxa de primă înmatriculare de către guvernul Tăriceanu. Ca tineri democraţi ne dorim respectarea legilor. Taxa de primă înmatriculare este colectată ilegal şi ar trebui returnată cetăţenilor. Am avut foarte multe demersuri în acest sens. Banii au fost încasaţi împotriva normelor europene?, a spus Monica Iacob Ridzi.

Antena3.ro


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close