Antena 3 CNN Politică Miron Cozma vrea să-şi facă partid politic (VIDEO)

Miron Cozma vrea să-şi facă partid politic (VIDEO)

Miron Cozma vrea să-şi facă partid politic <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Feb 2008   •   19:47

La două luni după eliberarea din închisoare, Miron Cozma vrea să facă ceva şi pentru ceilalţi lideri sindicali care încă mai sunt după gratii pentru implicarea în mineriade. Plănuieşte să organizeze marşuri, mitinguri şi simpozioane pentru a obţine eliberarea lor şi nu exlude nici ideea de a-şi face un partid politic. Astăzi, Miron Cozma a lansat atacuri dure la adresa mai multor adversari, printre care Ion Iliescu şi Cristian Tudor Popescu.

?Luceafărul huilei" a mers în oraşul Rovinari, la sediul ligii care ii poarta numele unde a militat pentru eliberarea din inchisoare a locotenentului său, Constantin Creţan.

Miron Cozma a anunţat că intenţionează să înfiinţeze un partid politic, dacă oamenii vor avea încredere în el şi îi vor cere acest lucru. "Am să fac un partid al muncitorilor (..) voi lupta pentru oameni, cum am făcut toată viaţa", a spus Cozma.

Fostul lider al minerilor şi-a atacat toţi adversarii, însă cel mai înverşunat s-a arătata împotriva fostului preşedinte, Ion Iliescu.

"Am aflat în sfârşit că tovarăşul Iliescu nu este militar. Statul a cheltuit mulţi bani, pentru ca procuratura militară să facă o anchetă în cazul Iliescu.(...)Domnul Cristian Tudor Popescu nu are dreptul să vorbească. El era simpatizant al lui iliescu şi al minerilor, în ziarul Adevărul", a declarat Miron Cozma.

De la Rovinari, fostul lider a minerilor a mers la Târgu Jiu unde şi-a vizitat foştii locotenenţi, acum încarceraţi la Penitenciarul din oraş. Cozma îşi va continua vizita în Valea Jiului la Lupeni, unde va sustine o conferinţă de presă.

MIRON COZMA VREA PARTID
Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close