Antena 3 CNN Politică Miron Cozma vrea să candideze la Preşedinţie

Miron Cozma vrea să candideze la Preşedinţie

Miron Cozma vrea să candideze la Preşedinţie
29 Iun 2008   •   19:58

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a anunţat, duminică, în oraşul Petrila, că vrea să candideze la Preşedinţie şi că nu renunţă la ideea de a înfiinţa un partid al muncitorilor, anunţă Rompres.

"Sunt într-o perioadă de revenire, acum. Voi candida pentru preşedinte, dar numai după ce mă voi reabilita?, spune Cozma.

El a spus că nu are voie să candideze pentru o funcţie publică timp de şapte ani, acest drept fiindu-i interzis prin sentinţă judecătorească.

Cozma a adăugat că va înfiinţa şi un partid al muncitorilor, afirmând că acesta se va adresa tuturor oamenilor, ?de la şomer până la savant'?. În opinia lui Cozma, sindicatele ar trebui reprezentate în Parlament pentru că aceste organizaţii ar reprezenta 'vocea poporului'.

Cozma a fost invitat, duminică, la conferinţa locală a Ligii muncitorilor, şomerilor şi persoanelor defavorizate social 'Miron Cozma', ale cărei lucrări s-au desfăşurat în Petrila. Ca să participe la lucrări, Miron Cozma a avut nevoie de aprobare specială din partea Poliţiei pentru a putea tranzita municipiul Petroşani.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close