Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, după ce a fost surprins luând cina cu premierul: „Nu am avut nicio discuție politică, cu Ciolacu sau cu altcineva”

Mircea Geoană, după ce a fost surprins luând cina cu premierul: „Nu am avut nicio discuție politică, cu Ciolacu sau cu altcineva”

marcel ciolacu mircea geoana impreuna la restaurant
Marcel Ciolacu, Mircea Geoana și Victor Ponta, la masă, la restaurant, luni 29 iulie. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    31 Iul 2024   •   11:18

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a reacționat după ce Antena 3 CNN a difuzat imagini, în exclusivitate, în care acesta era surprins luând cina cu Marcel Ciolacu, într-un restaurant din București.

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au fost filmaţi, luni seara, în timp ce luau cina, față în față, la aceeași masă, într-un restaurant din Bucureşti. Alături de ei se mai aflau şi alţi politicieni, printre care și fostul premier Victor Ponta, care a refuzat să povestească ce anume s-a discutat.

Întrebat despre această întâlnire, Mircea Geoană a explicat: "Am fost invitat la ziua lui Marius Tucă. Nu am avut nicio discuție politică cu Ciolacu sau cu altcineva prezent la aniversare."

Potrivit lui Victor Ponta, discuțiile dintre Ciolacu și Geaonă s-au purtat pe marginea performanței înotătorului David Popovici, devenit campion olimpic la înot. Cei doi s-au ridicat în picioare la intonarea imnului României, la Jocurile Olimpice, la premierea sportivului român.

Întâlnirea celor doi a venit după ce Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu s-au atacat, în declaraţii publice, în ultima perioadă. Ciolacu a reacționat nervos dupa ce Geoană a declarat, săptămâna trecută că nu îi dă explicații premierului despre activitatea sa la NATO. Premierul Marcel Ciolacu a reacționat, vineri, vizibil iritat, afirmând că i se pare că e "de noaptea minții" că "un angajat al NATO nu trebuie să răspundă unui stat membru".

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Marcel Ciolacu
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close