Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, despre Cristian Diaconescu: Este un politician valoros (VIDEO)

Mircea Geoană, despre Cristian Diaconescu: Este un politician valoros (VIDEO)

Mircea Geoană, despre Cristian Diaconescu: Este un politician valoros (VIDEO)
11 Ian 2010   •   22:53

Actualul preşedinte al Partidului Social Democrat Mircea Geoană a comentat, în exclusivitate la Antena 3, declaraţia lui Cristian Diaconescu, care s-a arătat dispus să preia conducerea PSD-ului.

?Pe fondul fondului care e problema?? s-a întrebat retoric liderul PSD. ?Eu am spus astăzi că doresc un congres cât mai rapid. În acest moment, ţara are nevoie de un Partid Social Democrat care să-şi facă cât mai repede funcţiunea de principal partid al opoziţie. Nu am nici un fel de emoţie să ma duc în faţa colegilor mei?, a adăugat Mircea Geoană.

?Domnul Diaconescu este un politician valoros la noi în partid care evident va avea o influenţă în conducerea partidului în perioada următoare?, a mai spus preşedintele PSD.

Politicianul se teme, însă, de ?jocurile politice?. În această perioadă, spune politicianul, există riscul ca din motive care ţin de calculele din afara partidului, în special de la Cotroceni, să se încerce ?domesticirea, domolirea şi deservirea? PSD-ului.

Dumninică seară, vicepreşedintele Cristian Diaconescu, a declarat la Antena 3, că ar putea să-şi asume candidatura la preşedinţia PSD. Reprezentanţii PSD au fost convocaţi luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional pentru a stabili care este poziţia partidului faţă de buget şi cum vor vota în plen, dar şi pentru a pregăti strategia partidului în perioada următoare.



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3


Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Cristian Diaconescu PSD
Cele mai noi știri
Parteneri
x close