Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Actuala putere este atât de puţin credibilă, încât orice face este prost

Mircea Geoană: Actuala putere este atât de puţin credibilă, încât orice face este prost

Mircea Geoană: Actuala putere este atât de puţin credibilă, încât orice face este prost
Foto: Intact images
18 Oct 2010   •   21:38

Actuala putere este atât de puţin credibilă, încât orice ar face este prost, a declarat Mircea Geoană, la Ştirea Zilei. Lipsa elementară de credibilitate în faţa românilor îi pune pe politicienii aflaţi la putere în imposibilitatea de a aplica chiar şi măsurile care ar putea fi considerate bune, susţine preşedintele Senatului.

„În clipa de faţă, chiar dacă ar lua măsuri cât de cât coerente, actuala putere este atât de puţin credibilă încât orice face este prost. Riscul de a-i păstra la putere este mai mare decât o zi sau două de grevă generală în România", a declarat Mircea Geoană.

De asemenea, Mircea Geoană a ţinut să-i contrazică pe acei „comentatori” care spun că dacă se întâmplă ceva cu Guvernul şi dacă se va ajunge la suspendarea preşedintelui, republica română va cădea şi se va face ţăndări”.

Geoană: Orice face actuala Putere este prost



Mircea Geoană a anunţat că va depune a sesizare către Curtea Constituţională în legătură cu existenţa unui conflict între instituţiile statului în cazul Legii educaţiei. Preşedintele Senatului a explicat că actul normativ se află în procedura legislativă la Senat şi că nu poate fi restras.

Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament pe Legea educaţiei, în data de 28 octombrie.


×
Subiecte în articol: Mircea Geoană guvern putere
Cele mai noi știri
Parteneri
x close