Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu strânge semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu strânge semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu strânge semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare
Foto: Agerpres
20 Mar 2014   •   12:58
Mircea Diaconu are la dispoziţie cinci zile pentru a strânge semnăturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor să-l ajute, Mircea Diaconu a anunţat la Antena 3 că semnăturile se strâng la Teatrul Nottara.

Mircea Diaconu a demisionat ieri din PNL, după ce liberalii au fost forţaţi de o decizie a ANI să-l scoată de pe lista candidaţilor. Diaconu a precizat că va candida ca independent pentru Parlamentul European pentru a apăra dreptul oricărui cetăţean român de a alege si de a fi ales.

Primul care a sărit în sprijinul său este senatorul Sorin Roşca Stănescu. Stănescu a anunţat că-şi pune biroul la dispoziţie pentru a susţine candidatura lui Mircea Diaconu.

Senatorul spune că toţi cei care vor să-şi exprime adeziunile sunt aşteptaţi, cu actul de identitate, în fiecare zi, la biroul său din cladirea Consiliului
Judeţean Damboviţa.

Tot la Sinteza Zilei, Radu Tudor a menţionat că aceia care vor să semneze tabelul de susţinere a candidaturii lui Mircea Diaconu o pot face descărcând de pe Facebook tabelul care poate fi completat. "Probabil sâmbătă şi duminică reprezentanţii familiei sale vor fi la Piaţa Universităţii, la Fântâni, pentru a strânge aceste tabele", a mai spus Radu Tudor.

Oana Stancu a precizat, la rândul său, că Mircea Diaconu are tot dreptul, potrivit legii, să candideze la alegerile europarlamentare. Jurnalista a declarat că va semna tabelul de susţine a candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare şi a spus că domnul Diaconu nu poate fi suspectat că îşi depune candidatura pentru anumite privilegii.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close