Antena 3 CNN Politică Senator AUR surprins în plen cu ochii închişi, bărbia în piept şi fără mască. Explicaţia sa: "Mi-am activat chakra. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie"

Senator AUR surprins în plen cu ochii închişi, bărbia în piept şi fără mască. Explicaţia sa: "Mi-am activat chakra. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie"

Sculptorul Mircea Dăneasă, senator AUR de Suceava, a ţinut să infirme categoric speculaţiile că ar fi dormit în plenul Parlamentului, după ce fotografii publicate în presa locală l-au arătat într-o poziţie care chiar asta indică: dormitul în sala de plen.

o_1eqflggucggmvd014mqqolr7bb.jpg
Sursa: www.stirisuceava.net
de Adrian Iclozan    |    26 Dec 2020   •   16:01

Imaginea publicată de presa locală arată cum parlamentarul stă cu ochii închişi şi bărbia în piept. La momentul realizării fotografiei, senatorul nu purta masca de protecţie.

Contactat, parlamentarul a explicat că nu dormea, ci că se afla într-o poziţie care îi stimula creativitatea. El a ţinut să precizeze că a fost fotografiat în Camera Deputaţilor, deşi acest lucru este evident, după mobilierul incintei.

"Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte 'vishuddha chakra'. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie", a susţinut el, într-o discuţie cu reporterul Adevărul.

Cât priveşte masca pe care n-o purta, senatorul AUR a fost tranşant:

"Atât timp cât eu apreciez că în faţă, în spate, lateral, stânga, dreapta nu este risc să contaminez pe cineva sau să fiu contaminat, consider că purtarea măştii este o idioţenie", a spus el.

Mircea Dăneasă are 65 de ani şi se află la primul mandat.

×
Subiecte în articol: Mircea Dăneasă aur
Cele mai noi știri
Parteneri
x close