Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, show total. Îl imită pe Iohannis și îl face praf pe "Tweety"

Mircea Badea, show total. Îl imită pe Iohannis și îl face praf pe "Tweety"

o_1dd6nbdqd1l8c1agm14hhgg3ui8.jpg
12 Iun 2019   •   23:51

Mircea Badea a făcut din nou show în platoul Antena 3. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a comentat în stilul său caracteristic momentul citirii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, de miercuri, din Parlament.

"Cu moțiunea de cenzură - mi se pare foarte tare. Dvs. l-ați văzut pe "Tweety"? Ăia care ne-au zis că 'ciuma roșie'  aruncă țara în aer l-au trimis pe "Tweety"să citească moțiunea.

A venit Gigel! Nu numai că era, dar îl și chema așa. A venit un 'gigel' pe care îl chema Gigel și care avea niște ochelari din cutiile de cereale, cred că își dă premiu la cinci cutii o pereche de ochelari așa.

Sau poate e închiriat la petreceri de copii: '- Pe cine vreți: pe Captain Planet? - Nuu! Pe Gigel!' 'Copii a venit Gigel - astăzi vă va citi o moțiune de cenzură'. 'Bravoo!' Uită-te la el: asta e moțiunea de cenzură a celor care vor să salveze țara? Nici nu trebuie să dai drumul la sonor. Dacă dai drumul la sonor e daună totală (...)

L-o fi trimis Iohannis? A zis așa - bine, i-a luat trei zile: 'Măi...' - asta a zis într-o zi. După aia, a doua zi a zis: ....'eu țin neapărat....' A treia zi: '... s-o citească moțiunea unul mai ridicol decât mine", a zis Mircea Badea.

 

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close