Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Ce spune Băsescu este izvor de Constituţie pentru propaganda lui băsistă, este depozitarul adevărurilor absolute!

Mircea Badea: Ce spune Băsescu este izvor de Constituţie pentru propaganda lui băsistă, este depozitarul adevărurilor absolute!

badea 1.jpg
16 Oct 2014   •   11:41

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, nu în urmă cu mult timp, că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997 - 2001.

"Astăzi preşedintele României a venit în faţa poporului de la tribuna de la Cotroceni, de data aceasta, nu dintr-o debara şi ne-a mai spus o dată că Ponta a fost acoperit SIE în trecut", a declarat Mircea Badea.
 
"Aşteptarea de bun simţ, presupunând căs-ar mai putea vorbi despre aşa ceva într-o ţară în care Băsescu este şef de 10 ani,  să vină cu vreo dovadă, orice fel. Nu a venit cu niciun fel de dovadă, ne-a explicat că SIE face uneori jocuri politice. Adevărul este că noi nu ne imaginam niciodată ", a mai adăugat realizatorul emisiunii "În gura presei".

După ce preşedintele afirma că serviciile sunt incoruptibile şi apără interesele poporului, Traian Băsescu şi-a schimbat declaraţiile. "Pentru că nu au vrut să colaboreze să o ajute pe Udrea în campania electorală, Băsescu s-a răzgândit. (...) Lasă, că au colaborat destul în 2009 când ai ieşit tu preşedinte, pierzând votul în interiorul graniţelor României şi câştigând cu câteva voturi obţinute foarte bizar, din afara României".

" Eu nu am uitat ce s-a întâmplat în 2009 deloc. Nu ai cum să uiţi! nu aş putea acum, eu, să îi plâng de milă lui SIE. Aşa se comportă Băsescu cu toţi cei care l-a slujit şi care la un moment dat nu îi mai sunt utili. Problema la Băsescu este că dacă nu îi eşti util, te calcă în picioare, dacă îi eşti util, aşteaptă până nu îi mai eşti util, şi te calcă în picioare", a mai declarat Mircea Badea.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close