Antena 3 CNN Politică Ministrul Turismului propune ca românii să își primească banii înapoi dacă le sunt stricate vacanțele din cauza vremii

Ministrul Turismului propune ca românii să își primească banii înapoi dacă le sunt stricate vacanțele din cauza vremii

stefan radu oprea ministrul turismului
Radu Oprea a precizat că ideea i-a venit atunci când o doamnă din Ploiești ar fi pierdut o excursie din cauza mesajelor RO-Alert. Sursă foto: Facebook/ Stefan Radu Oprea
de A.S.    |    24 Oct 2024   •   17:12

Ministrul Turismului, Ștefan Radu Oprea, a postat miercuri un videoclip pe Instagram în care a spus că vrea să propună o modificare legislativă prun care românii cărora le sunt stricate vacanțele din cauza vremii să își primească banii înapoi.

„Natura nu poate fi controlată, dar efectele naturii, da. Când natura strică vacanțele, oamenii nu trebuie să piardă și banii. 

Voi propune o modificare legislativă prin care cei care își anulează excursiile din cauza naturii să își primească banii înapoi sau să și le reprogrameze”, a spus ministrul Turismului.

Acesta a precizat că ideea i-a venit atunci când o doamnă din Ploiești ar fi pierdut o excursie din cauza mesajelor RO-Alert, iar acum așteaptă o soluție pentru banii pe care i-a pierdut.

„Oamenii trebuie protejați atunci când este nevoie. Asta face un partid social democrat”, a transmis Ștefan Radu Oprea în videoclipul postat pe contul său de Instagram.

×
Parteneri
x close