Antena 3 CNN Politică Ministrul propus Victor Costache, la audierile din Parlament: Voi demisiona dacă devin suspect în dosarul de ucidere din culpă

Ministrul propus Victor Costache, la audierile din Parlament: Voi demisiona dacă devin suspect în dosarul de ucidere din culpă

o_1dob9tmde3388rp2kj2tda3cd.jpg
Foto: Antena3
29 Oct 2019   •   10:26

Victor Costache a declarat, marți, la audierile din Parlament, că va demisiona din calitatea de ministru al Sănătății în momentul în care procurorii îi vor schimba încadrarea din suspect în inculpat, în dosarul de ucidere din culpă în care este implicat.

”Cred în justiția din această țară și consider că instituțiile trebuie să își facă treaba. În momentul în care mi se va schimba calitatea din cea de suspect în cea de inculpat atunci îmi voi prezenta demisia. Înțeleg durerea familiei, dar aici este un caz de chirurgie cardiovasculară, un caz de specialitate”, a spus Victor Costache, la audierile din Parlament.

Medicul Victor Costache este anchetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia într-un dosar de ucidere din culpă, după ce în anul 2017 o pacientă ar fi murit singură în salon, iar medicul a scris în documente că acesteia i s-au aplicat proceduri de resuscitare.

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close