Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose: „Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL”

Mihai Tudose: „Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL”

mihai tudose
Europarlamentarul PSD Mihai Tudose. Sursa foto: Facebook/ Mihai Tudose
de Mia Lungu    |    07 Aug 2024   •   19:40

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose continuă seria de ironii la adresa liberalilor, după ce o investigație jurnalistică a arătat că PNL a plătit din bani publici pentru cele 400 de panouri stradale care ar promova în toată țara cartea lui Nicolae Ciucă, „Un ostaș în slujba țării”.

„Spectacol….Două declarații de neratat azi!

1. Dl. Președinte-Autor Ciucă: cartea (a lui, evident) va fi un bestseller!
2. ⁠Rareș Bogdan: românii nu citesc; după Capra cu trei iezi, unii vor mai ține, în sfârșit, mâna pe o carte a lui Nicolae Ciucă!

Concuzii: 1. Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL (cu bonul de la achiziție ca dovadă a atașamentului față de doctrină)

2. ⁠Acesta fiind publicul-țintă… recomandarea domnului Rareș Bogdan (care-și cunoaște bine partidul ?), pare a avea suport în realitate…

P.S.: Să alături opera Președintelui cu Capra cu trei iezi… e dovadă de talent….Sau a citit-o și pare că seamănă!”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Și premierul Marcel Ciolacu a ironizat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, cartea „Un ostaș în slujba țării” a partenerului său de coaliție, Nicolae Ciucă. Premierul a spus că „o să fie un bestseller”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat miercuri de o jurnalistă despre sumele considerabile plătite de PNL din fonduri publice pentru producerea și montarea panourilor care promovează cartea lui Nicolae Ciucă, panouri care au apărut pe drumurile din România.

„Am înțeles că au fost folosite (fondurile- n.r.) la lansarea unei cărți. O să fie un bestseller, sunt convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a declarat Ciolacu.

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close