Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: „A pierdut o foarte bună ocazie să tacă”

Mihai Fifor, atac fără precedent la adresa lui Iohannis: „A pierdut o foarte bună ocazie să tacă”

o_1d1tc9kgjhool9m13lvnu8113v8.jpg
de S.T.    |    23 Ian 2019   •   14:52

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Mihai Fifor consideră că preşedintele Iohannis a pierdut o foarte bună ocazie să tacă sau să vorbească pentru România, referindu-se la declaraţiile făcute de şeful statului pe tema OUG privind contestaţia în anulare şi la cele în care a constatat că PSD nu se pricepe nici la economie şi nici la guvernare.

„Preşedintele Iohannis - sabotorul bunei guvernări, în pofida evidenţelor clare, acuză că PSD guvernează prost”, comentează fostul ministru al Apărării.

„Da, presedintele Iohannis a pierdut ieri o foarte bună ocazie să tacă sau sa vorbeasca pentru Romania!

A reușit în schimb, din pur interes electoral, să arunce cu noroi în guvernarea țării, deși locul și momentul – Aachen, re-semnarea Tratatului dintre Franța și Germania – impuneau decență, atitudine pro-europeana și solidaritate națională.

Din pacate, imaginea de ieri ne arata un domn Iohannis care pretinde ca nu există obstrucțiile sistematice, sabotajul pe care el, ca președinte, îl practică cu înverșunare, întârziind nepermis promulgarea legilor necesare, blocând inițiative utile oamenilor și economiei, atacând de dragul atacului la CCR legi esențiale doar pentru că au fost votate de actuala majoritate politică PSD-ALDE...

Poate cel mai elocvent și revoltător exemplu este refuzul absurd, în afara legii, de a numi miniștrii Transporturilor și Dezvoltării și a compromite/întârzia astfel mii de proiecte așteptate de comunitățile locale – apă, canal, asfalt, școală, grădiniță – dar și mari investiții de infrastructură.

Prin urmare, presedintele Iohannis - sabotorul bunei guvernări, în pofida evidențelor clare, acuză că PSD guvernează prost”, scrie Fifor pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor România
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close