Antena 3 CNN Politică Mazăre: Nu m-am hotărât. Când mă vedeţi cu o beretă roşie şi patru "soldate" la tribună, voi candida

Mazăre: Nu m-am hotărât. Când mă vedeţi cu o beretă roşie şi patru "soldate" la tribună, voi candida

Mazăre: Nu m-am hotărât. Când mă vedeţi cu o beretă roşie şi patru "soldate" la tribună, voi candida
04 Feb 2010   •   11:52

Primarul social-democrat al Constanţei, Radu Mazăre nu s-a hotărât încă să candideze la preşedinţia PSD. ?Când o să mă vedeţi cu o beretă roşie, uniformă militară şi patru soldaţi, soldate, la tribună atunci voi candida. Ţara asta merge în cap, asta e clar, şi trebuie să o pună cineva pe drumul cel bun. Trebuie unul cu sânge. Nu port bereta roşie pentru că nu m-am hotărât încă? a explicat liderul PSD Constanţa.
Cu doar o zi în urmă, Mazăre a sugerat că se gândeşte la depunerea candidaturii sale pentru funcţşia de preşedinte al PSD.
?Îmi schimb pălăria asta cu bereta roşie, schimba hainele astea cu uniforma militară şi poate candidez. Să fiţi acolo. Cine ştie ce se întâmplă?" a afirmat Mazăre.
El a explicat că are nevoie de haina militară deoarece "în ţara asta s-a ajuns într-un hal şi într-un stadiu în care numai cu o nouă revoluţie se poate face ceva treabă, altfel se face numai ţigănie şi anchetă.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close