Antena 3 CNN Politică Mazăre glumeşte pe seama relaţiei Vanghelie - Mizil: Amorul e mai important decât bătălia politică

Mazăre glumeşte pe seama relaţiei Vanghelie - Mizil: Amorul e mai important decât bătălia politică

Mazăre glumeşte pe seama relaţiei Vanghelie - Mizil: Amorul e mai important decât bătălia politică
08 Feb 2012   •   21:36

Amorul este mai important decât bătălia politică pentru unii oameni politici. Concluzia îi aparţine lui Radu Mazăre. La consiliul executiv al PSD, edilul Constanţei, costumat în revoluţionar, a glumit pe seama relaţiei dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Şi chiar a flirtat cu tânăra iubită a primarului de la sectorul 5.

Desele vizite în America par să-l fi apropiat  pe primarul care este de principiul hippiot „Faceţi dragoste, nu război.“ Vanghelie a lăsat deoparte declaraţiile belicoase. Este din ce în mai îndrăgostit de colega sa de partid, Oana Mizil. Însă nu toată lumea vede viaţa în roz. Parcă alergic la iubire, Radu Mazăre l-a coborât pe Vanghelie cu picioarele pe pământ, la şedinţa Comitetul Executiv al PSD.

Vizibil îmbufnat, Marian Vanghelie a intrat totuşi în joc şi a râs la fiecare săgeată aruncată de Mazăre. Dar nu prea era râsul lui...
 
Mazăre a plusat. Ca un elev indisciplinat care-şi tachinează colegul de bancă. În timpul şedinţei de partid, şi-a exersat talentele de Don Juan, culmea, chiar în faţa noi cuceriri a lui Vanghelie.

Simţindu-se evident flatată, Oana Mizil i-a zâmbit cu înţeles. De ceallată parte a sălii, Vanghelie fierbea.

Nu l-a mai interesat nici faptul că a pierdut scaunul de preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti în detrimentul Ecaterinei Andronescu!

 


×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie Radu Mazare amor PSD relatie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close