Antena 3 CNN Politică Mazăre exclude orice sancţionare din partea PSD: ?Eu sunt particular. Oamenii votează oameni?

Mazăre exclude orice sancţionare din partea PSD: ?Eu sunt particular. Oamenii votează oameni?

Mazăre exclude orice sancţionare din partea PSD: ?Eu sunt particular. Oamenii votează oameni?
19 Iun 2009   •   13:12

PSD Constanţa a obţinut un scor slab la europarlamentare deoarece alegătorii nu au avut pe cine să voteze, a afirmat liderul filialei, Radu Mazăre la reuniunea CExN a partidului. El a exclus orice formă de sancţionare a sa, pasând responsabilitatea centrului şi listei de candidaţi care au fost selectaţi pentru a reprezenta partidul la alegerile din 7 iunie.
Întrebat dacă se aşteaptă să primeacă mustrări la această şedinţă unde se analizează rezultatul alegerilor, Mazăre a spus: "Eu? Eu sunt particular".
?Oamenii votează oameni. Şi cu asta cred că v-am lămurit. Atunci când au avut şi au crezut în cine trebuie să voteze, au votat în consecinţă şi spre exemplu, frate-miu senator a luat 65 la sută. E limpede nu? (...) În mod sigur dacă era un candidat de la Constanţa ar fi avut ce să le transmită oamenilor şi ar fi ieşit să voteze. Aşa, când votezi undeva pe undeva pe sus, se întâmplă cum s-a întâmplat", a explicat primarul Constanţei, isuccesul electoral al filialei sale.
Între Mazăre şi Mircea Geoană există un adevărat război al orgoliilor după ce conducerea centrală a decis să nu pună pe locurile eligibile pe nici un candidat al filialei constănţene. Iritat de acest gest, dar şi de pasivitatea liderilor PSD în apărarea intereselor filialei la nivelul serviciilor deconcentrate, Mazăre a anunţat că filiala sa nu se va implica în campanie deoarece nu are ce candidat să propună constănţenilor.
Drept urmare, organizaţia judeţeană a obţinut la europarlamentare 34%, cu aproape 15 procente în minus faţă de rezultatul înregistrat la alegerile parlamentare, contraperformanţa fiind menţionată public şi de Mircea Geoană care s-a declarat dezamăgit de scorul obţinut de una din cele mai puternice filialel PSD la nivel naţional.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close