Antena 3 CNN Politică Mazăre dă în judecată ANI: "Sunt nişte slugoi împuţiţi de-ai lui Băsescu şi or să plătescă pe lumea asta"

Mazăre dă în judecată ANI: "Sunt nişte slugoi împuţiţi de-ai lui Băsescu şi or să plătescă pe lumea asta"

Mazăre dă în judecată ANI: "Sunt nişte slugoi împuţiţi de-ai lui Băsescu şi or să plătescă pe lumea asta"
12 Noi 2009   •   17:26

Primarul Constanţei, Radu Mazare a anunţat joi că va da în judecată Agenţia Naţională de Integritate care îi anchetează anumite neconcordanţe din propria sa declaraţie de avere. Edilul social-democrat nu a ezitat să-i califice drept ?împuţiţi? şi ?slugoii lui Băsescu? pe procurorii şi instituţiile care i-au luat în vizor conturile, afacerile, casele şi maşinile.

?Le-am spus că sunt nişte slugoi împuţiţi de-ai lui Băsescu şi or să plătescă pe lumea asta lucrurile rele pe care le fac. Nu-mi verifică neapărat doar conturile, verifică tot ce se poate verifica în România, inclusiv contactele de publicitate? a declarat Mazăre la ieşirea din sediul ANI.

Mazăre susţine nu are nicio casă în străinătate şi nu se află în incompatibilitate aşa cum susţine Agenţia Naţională de Integritate, drept urmare o să dea instituţia în judecată, iar banii pe care o să îi câştige vor fi daţi săracilor.

"Am acţiuni la firme, bani daţi cu împrumut şi toată lumea ştie că stau cu chirie în staţiunea Mamaia. Am multe acţiuni la firme care au valori şi produc profit. Nu am nicio casă în străinătate. Îi dau în judecată pe cei de la ANI şi o sa le iau şi lor bani aşa cum i-am luat şi de la Poliţie şi o să le dau amărâţilor", a declarat edilul constănţean.
Radu Mazare susţine că informaţia că ar deţine o casă în Brazilia a fost una falsă.

"Casa din Brazilia a fost o gogoaşă să mă târască pe aici ca să, vezi Doamne, să îmi strice imaginea şi să i-o crească a lui Băsescu. Eu nu sunt sărac, nu am candidat la primărie sărac. În 2000 am spus că nu sunt sărac, aveam bărci, maşini, case şi acţiuni la firme", a mai declarat edilul.

Radu Mazăre a mai spus că în două saptamani va da în judecată ANI şi va cere 30.000 de euro despăgubiri de la anchetatorii săi pentru că sunt nişte "guşteri".

"Mi s-a cerut să mai aduc nişte clarificări legate de contracte şi de un cont la Banca Transilvania. M-a verificat DNA, ANRMAP şi mă mai verifica şi grăsuţa aia de la ANI. Verifică cucoana! Ei sunt toţi slugile lui Basescu. Sunt şi ăştia slugi, dar sunt guşteri ăştia de la ANI, mai slab pregătiţi, sunt catastrofă. Aţi vrea să mă trimită la Parchet, dar nu mă trimit. Îi dau în judecată şi cer 30.000 de euro ca să îi dau amărâţilor", a mai declarat Mazare.


Venit la sediul ANI cu un nou Jaguar, Mazăre a explicat că noua achiziţie a fost trecută în patrimonul firmei "Ideea Contrast", care se află pe declaraţia lui de avere.

"Am avut un Jaguar limuzină şi l-am vândut. Jaguarul l-am schimbat pe una dintre firme, Ideea Contrast, şi am luat unul mai de James Bond", a mai declarat primarul social democrat.

În ceea ce priveşte demersul ANI la adresa sa, Radu Mazăre susţine că toată prigoana declanşată împotriva sa se datorează faptului că a declarat recent ca "trebuie sa ii dam un şut în fund lui Traian Băsescu".

"Eu cand vin la Bucureşti vin fie la teatru, fie să ma întâlnesc cu vreo gagică. Nu vin de plăcere la ANI", a mai declarat Mazăre.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close