Antena 3 CNN Politică Cătălin Cîrstoiu promite că reduce prețul la căldură în București, dacă iese primar: "Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat"

Cătălin Cîrstoiu promite că reduce prețul la căldură în București, dacă iese primar: "Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat"

Candidatul PSD-PNL la Primăria Generală a Bucureștiului, Cătălin Cîrstoiu, a anunțat, într-o conferință de presă, care sunt măsurile pe care vrea să le ia dacă va câștiga alegerile.

catalin cirstoiu
Măsurile pe care Cătălin Cîrstoiu vrea să le ia dacă va ieși primar general al Bucureștiului Sursa foto: Facebook | Cătălin Cîrstoiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Apr 2024   •   23:26

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, pentru funcția de primar general al Capitalei a spus duminică în cadrul unei conferințe de presă, o serie de măsuri pe care vrea să le ia în cazul în care va câștiga alegerile. Printre acestea se numără și scăderea facturii la căldură a bucureștenilor.

"Nicușor Dan împinge Termoenergetica și ELCEN în faliment! Sunt aproape 1 miliard de lei datorii pe termoficare.

Planul meu e fuziunea ELCEN – Termoenergetica în primul an de mandat la Primăria București. Așa eficientizăm termoficarea. Vom face branșarea CET-urilor direct la rețeaua Transgaz", a spus acesta.

Totodată, Cătălin Cîrstoiu îl acuză pe Nicușor Dan că a ratat 200 milioane euro bani europeni pentru termoficare. "Nicușor Dan a livrat bucureștenilor scuze, nu căldură. Voi reabilita conducte de termoficare în ritm mult mai rapid", a spus candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei.

În același timp, Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că le-a dat bucureștenilor "dușuri scoțiene” și reafirmă susținerea pentru fuziunea ELCEN – Termoenergetica.

Material susţinut de PSD şi PNL

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close