Antena 3 CNN Politică Fostul președinte al PE, Martin Schulz, spune că Diana Șoșoacă e plătită de ruși

Fostul președinte al PE, Martin Schulz, spune că Diana Șoșoacă e plătită de ruși

Shoshoaca
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2024   •   12:49

Fostul președinte al Parlamentului Europea susţine că Diana Șoșoacă este finanțată de ruși. În replică, Șoșoacă a declarat că îl va da în judecată pe Martin Schulz. De asemenea, senatoarea a fost inclusă de Politico într-o listă a celor mai „trăsniți și ciudați” europarlamentari care au câștigat un mandat la alegerile din 9 iunie. Diana Șoșoacă a participat la începutul săptămânii la Ambasada Rusiei la un eveniment organizat de noul ambasador Vladimir Lipaev, potrivit G4 Media.

Martin Schulz, fostul președinte al Parlamentului European, a declarat vineri pentru Digi FM că Dianei Șoșoacă este finanțată de ruși. Fostul șef al instituției europene a mai spus că în această situație se află și liderul partidului Alternativă pentru Germania, o altă formațiune populistă și extremistă.

În replică, Șoșoacă a declarat că îl va da în judecată pe fostul președinte al Parlamentului European.

Diana Șoșoacă, aleasă europarlamentar la alegerile de duminică, a participat marți la Ambasada Rusiei la un eveniment organizat de noul ambasador Vladimir Lipaev.

Șoșoacă a mai mers la Ambasada Rusiei și în iunie 2023, dar și 2022, în ciuda faptului că România a condamnat oficial invazia ilegală a Rusiei în Ucraina și a redus la minimum dialogul cu reprezentanții Federației Ruse.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close