Antena 3 CNN Politică Marian Mina, mesaj tranşant pentru directorul general al CFR Călători: "Nu îți e rușine obrazului"

Marian Mina, mesaj tranşant pentru directorul general al CFR Călători: "Nu îți e rușine obrazului"

Mariana Mina, deputat PSD, îi transmite directorului general al CFR Călători, Traian Preoteasa, un mesaj tranșant privind ancheta după accidentul feroviar din Gara Galaţi, acolo unde o femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite.

marian mina mesaj transat pentru directorul general al cfr calatori nu iti e rusine obrazului
Marian Mina, mesaj tranşat pentru directorul general al CFR Călători: "Nu îți e rușine obrazului" Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2023   •   20:31

Anchetele după accidentul feroviar din Gara Galaţi iau amploare. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a cerut verificarea infrastructurii feroviare și a mecanicilor din toată țară, mai ales că accidentul produs sâmbăta seara este al doilea accident feroviar din ultima perioadă.

În acest context, deputatul PSD, Marian Mina a reacţionat cu un mesaj tranșant adresat directorului general al CFR Călători, Traian Preoteasa.

"Cum să spui că nu-ți asumi răspunderea pentru subfinanțarea cronică a sistemului feroviar, după ce ai fost politrucul de serviciu al PNL, pus în tot felul de funcții la CFR?

Cum să nu-ți asumi nimic, după ce zeci de ani te-ai învârtit ca director prin tot sistemul feroviar românesc?

Cum să zici că n-ai nicio vină pentru accidentele recente, când, din 2021, PNL te-a pus director general la CFR Călători și apoi, cu proptele politice liberale, te-ai menținut în funcție până în ziua de azi?

Nu îți e rușine obrazului, domnule director general Traian Preoteasa? Te faci că uiți de perioada în care PNL îți prelungea din două în două luni mandatul de director la CFR Călători?

Ia spune matale ce ai făcut în toți acești ani, în care te-ai învârtit în sistemul feroviar, pentru a preveni accidentele care se produc astăzi din cauza subfinanțării pe care ai păstorit-o atâta amar de vreme?

Că ne-am săturat cu toții de astfel de "specialiști" de rangul doi, care au căpușat ani de zile sistemele critice din România, iar când apar problemele, fug ca șobolanii de pe vapor și dau vina pe miniștrii vremelnic aflați în funcție!

P.S.: Locomotiva implicată în accident a ieșit din revizie chiar în dimineața accidentului. Ce a păzit domnul Preoteasa? Asta este atribuția CFR Călători", a transmis deputatul PSD, Marian Mina pe Facebook. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close