Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după o vizită într-o casă din Tulcea: "România este obligată să continue politicile economico-sociale"

Marcel Ciolacu, după o vizită într-o casă din Tulcea: "România este obligată să continue politicile economico-sociale"

Marcel Ciolacu a făcut o vizită în Tulcea. După ce a mers în casa unei familii acesta a spus că "România este obligată să continue politicile economico-sociale".

marcel ciolacu
Marcel Ciolacu după o vizită într-o casă din Tulcea: "România este obligată să continue politicile economico-sociale" Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   16:45

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis că astăzi a fost în vizită în Tulcea. El a spus că a petrecut "câteva ore alături de locuitorii din Tulcea, oameni onești și deschiși care se pregătesc de sfânta sărbătoare a Paștelui”.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini din cadrul vizitei premierului României în Tulcea.

"Am fost azi (vineri - n.r.) la Episcopia Ortodoxă din Tulcea și apoi am petrecut câteva ore alături de locuitorii din Tulcea, oameni onești și deschiși care se pregătesc de sfânta sărbătoare a Paștelui”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a precizat că a stat de vorbă cu pensionarii și a intrat câteva minute în casa unei familii cu patru copii din cartierul Dallas.

"Concluzia mea este clară: România este obligată să continue politicile economico-sociale pentru ca veniturile românilor să crească în mod susținut”, a încheiat Marcel Ciolacu.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=974824700680760&id=100044597160869&rdid=iar9HcwEpr6OoKLs

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close