Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu spune ce face ca să nu cadă în tentaţia puterii: „Nu am yesmeni. Mihai Tudose nu e un om comod, e un calvar"

Marcel Ciolacu spune ce face ca să nu cadă în tentaţia puterii: „Nu am yesmeni. Mihai Tudose nu e un om comod, e un calvar"

marcel ciolacu si mihai tudose psd
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, alături de Mihai Tudose, preşedintele Consiliului Naţional al PSD. Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    30 Sep 2024   •   23:14

Marcel Ciolacu, premierul României şi candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2024, a explicat, într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, pentru Antena 3 CNN, care este strategia sa pentru a nu cădea în tentația puterii sau de a nu face aceleași greşeli ca liderii din trecut. 

„Se vede în toată această perioadă. Eu nu m-am schimbat. A fost, de fapt, pariul vieţii mele. În primul rând, la cei apropiați nu trebuie să-ți alegi oameni comozi. Mihai Tudose nu e un om comod, dimpotrivă, e un calvar să stai cu Mihai, să discuți anumite lucruri. Sorin Grindeanu nu e, Simonis, care e din garnitura nouă. A fost prima regulă. Radu Moldovan la Bistrița la fel, mă sună Marcel, uite aia, nu-i bine, uite, autoritățile au altă părere. Am văzut ce a însemnat la alți lideri să se înconjoare numai de yesmeni. În momentul ăla te duci în cap. În ultimul rând, familia și cei foarte apropiați", a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu: „Trebuie să fii atent să nu greșești. Comunic cu toţi liderii politici"

„Am încercat cel mai mult să fac o analiză de a nu face aceleași greșeli pe care le-au făcut alții. Trebuie cel mai mult să fii atent să nu greșești. În rest, comunic cu toată lumea. Comunic cu foștii prim-miniștrii, încerc să văd cum erau provocările atunci.

Chiar observ că nu e o reținere când vorbim la telefon. Nu trebuie să ieși în presă, comunic cu toți liderii politici din România. Asta nu înseamnă că trebuie să ieșim, să detaliem acest lucru. E o normalitate. În primul rând, nu le știi pe toate, nu poți acoperi toată plaja. Toată lumea are o nemulțumire sau își dorește o implicare mai mare, dar n-am simțit nici din actualii lideri politici de la toate partidele, n-am simțit pe nimeni rău intenționat", a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN. 

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close