Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero!"

Marcel Ciolacu: "Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero!"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni că stabilitatea şi securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero.

Marcel Ciolacu
Ciolacu: "Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero!" Sursa foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
de Silvia Preda    |    20 Feb 2023   •   17:41

"Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero! Acesta este mesajul pe care i l-am transmis astăzi ministrului moldovean al Afacerilor Interne, Ana Revenco.

Am dat asigurări că Republica Moldova va avea mereu în România un partener necondiționat care îi oferă sprijin concret în efortul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv pe dosarele ce țin de domeniul Afacerilor Interne. 

Citeşte şi: Marcel Ciolacu despre Canalul Bârstoe adâncit de ucraineni: "Lucrările trebuie să înceteze acum"

Mai mult, România susține necesitatea creării unui Grup de Sprijin pentru Republica Moldova, care să reunească experți din serviciile Comisiei Europene.

Și punem la dispoziția Guvernului de la Chișinău expertiza pe care o avem în negocierile de integrare în familia statelor europene", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close