Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Mergem înainte cu reglementarea jocurilor de noroc. Scoatem toate păcănelele în afara localităților"

Marcel Ciolacu: "Mergem înainte cu reglementarea jocurilor de noroc. Scoatem toate păcănelele în afara localităților"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va merge mai departe cu reglementarea jocurilor de noroc și că nu are "nicio problemă" cu amenințările din partea "industriei păcănelelor".

marcel ciolacu
Marcel Ciolacu: "Mergem înainte cu reglementarea jocurilor de noroc. Scoatem toate păcănelele în afara localităților" Sursa foto: Facebook/ Guvernul Romaniei
de Mia Lungu    |    02 Oct 2023   •   17:25

"Voi merge înainte și în privința reglementării jocurilor de noroc, nu am nicio problemă cu amenințările din industria păcănelelor și joi vom da ordonanță de urgență prin care toți operatorii să fie obligați să aibă sediul fiscal în România", a spus luni premierul.

Acesta a anunțat că legea aflată în Parlamentu prin care "scoatem toate păcănelele în afara localităților" va intra într-un regim de adoptare rapidă. 

Declarațiile premierului Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern din 2 octombrie

Declarațiile premierului Marcel Ciolacu la începutul ședinței de guvern din 2 octombrie

Posted by Guvernul României on Monday, 2 October 2023

El spune că reprezentanți ai acestei industrii vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea lor.

"Sunt convins că autoritățile statului vor face lumină cu privire la modul în care acești intermediari vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii, cum s-a întâmplat în trecut, regăsindu-se câteodată chiar consilieri ai primului ministru.

Așa cum au făcut și în pandemie, atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise pe tot teritoriul României în timp ce bisericile și spitalele erau închise", a mai spus Marcel Ciolacu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close