Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, mesaj la inaugurarea secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște: "Vom avea o dezvoltare fără precedent în România”

Marcel Ciolacu, mesaj la inaugurarea secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște: "Vom avea o dezvoltare fără precedent în România”

Premierul Marcel Ciolacu a participat la inaugurarea secției de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

marcel ciolacu
Marcel Ciolacu, mesaj la inaugurarea secției de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște: "Vom avea o dezvoltare fără precedent în România” Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2024   •   20:17

Premierul Marcel Ciolacu a fost astăzi într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița pe șantierul pentru modernizarea Drumului Național 7 Bâldana – Titu și la inaugurarea noii secții de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

"Este pentru prima dată în România când avem 41 de miliarde în primele patru luni cheltuieli pe investiţii, atât din bugetul de stat, cât şi din fonduri europene. Din punctul meu de vedere se poate şi mai mult şi categoric va fi pentru prima oară istoria României când vom depăşi ceea ce ne-am asumat prin bugetul de stat. Va trebui să avem procentul din PIB mai mic raportat la sfârşitul anului. Acum noi ne-am asumat un 7,2. Cu certitudine menţinând acest ritm o să depăşim. Ştiu că de aici pornesc eternele discuţii cu deficitul, cu PIB al României”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, la inaugurarea noii secţii de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, potrivit puterea.ro. 

În valoare de 6.470.189,66 lei, contractul de lucrări privind extinderea Secției Cardiologie, a cuprins construirea unei unități de angiografie, intervenții asupra clădirii existente (desfacerea pereților nestructurali), realizarea unei legături funcționale și structurale între clădirea existentă și corpul propus, sistematizarea pe verticală a zonei delimitate prin proiect, precum și relocarea rețelelor de utilități din amplasament.

O altă componentă a proiectului prevede asigurarea mai multor tipuri de echipamente de bază pentru climatizare, ventilare, centrală termică, instalații electrice și sanitare și instalație de detectare, semnalizare și avertizare în caz de incendiu.

De asemenea a fost achiziționat un aparat Angiograf care va funcționa într-o clădire nouă pe care CJD a construit-o în proximitatea secției de cardiologie, notează gazetadambovitei.ro.

Marcel Ciolacu: "Vom avea o dezvoltare fără precedent în România” 

De asemenea, Marcel Ciolacu a spus că "la sfârşitul anului vom avea una din primele două creşteri economice din Europa şi din UE, vom avea o încadrare în deficitul asumat şi vom avea o dezvoltare fără precedent în România”. 

"Toate aceste investiții se vor multiplica şi în zona economică. Cu o digitalizare şi cu o colectare mai bună la ANAF, sunt ferm convins că această direcție corectă în care a intrat România va continua”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu:"Dâmbovița este acum printre echipele cele mai performante din țară"

"Pentru că alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie sunt despre performanța reală în administrație: despre priceperea de a investi banii europeni pentru bunăstarea românilor. Iar administrația din Dâmbovița este acum printre echipele cele mai performante din țară", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Infrastructura rutieră modernă și serviciile de calitate în sănătatea publică sunt două condiții esențiale pentru a...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 13 mai 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close